Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Murat Öncel ve AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel, Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kipici ve Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oktay Okuş'u makamlarında ziyaret ederek Tıp Bayramı'nı kutladı.
"Sağlık Çalışanları Her Zaman Yanımızda Olmalı"
Başkanlar, yaptıkları açıklamada, "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. Zor zamanlarda yaptıkları fedakârlıklarla öne çıkan sağlıkçılarımızın sadece 14 Mart'ta değil, tüm zamanlarda yanlarında olmalı ve hatırlamalıyız." ifadelerini kullandı.
Hastane Personeliyle de Bir Araya Gelindi
Ziyaret sırasında, hastane personeliyle de bir araya gelen başkanlar, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi ve Tıp Bayramı'nı kutladı.