YERELGÜÇ/GÜLÇİN KARGAOĞLU 

Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bildirilerek planlanan etkinlikte, dağcılar Tire'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında unutulmaz bir gün yaşadı.

Derekahve'den Zirveye Doğa Yürüyüşü

Etkinliğe katılan dağcılar, sabahın erken saatlerinde Salı Pazarı Kafeteryası önünde buluştu. Daha sonra Tire Öğretmenevi'nde ev sahibi Tire Dağcılık Kulübü ile bir araya gelerek yürüyüşe başladı. Derekahve bölgesinden başlayan yürüyüş, iki ayrı parkur halinde gerçekleştirildi. A Grubu Arappınarı'na, B Grubu ise Güme Dağı zirvesine ulaştı.

Doğanın Kalbinde Unutulmaz Bir Gün

Ödemiş'te Kaza 1 yaralı Ödemiş'te Kaza 1 yaralı

Efe Dağcılık Kulübü Başkanı Ünsal Doğan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Mevsimin en güzel manzaralarını görme fırsatı bulduk. Yaptığımız ortak faaliyetler sayesinde katılımcılar kalıcı dostluklar kuruyor. Ayrıca çevremizi ve doğayı koruma bilincini artırarak, insanların sağlıklı ve huzurlu olmaları için farkındalık oluşturmak istiyoruz." dedi.

Doğa Sporlarının Adresi Ödemiş

Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu ve Efe Dağcılık Kulübü'nün düzenlediği bu etkinlik, Ödemiş'in doğa sporları için ne kadar uygun bir yer olduğunu bir kez daha gösterdi. Kulüpler, ilerleyen haftalarda yeni rotalar ve etkinliklerle doğaseverleri bir araya getirmeye devam edecek.