Tire'de yaklaşık bir hafta önce yaşanan cinayet olayının ardından, aynı yerde bir başka cinayet olayı daha yaşandı. Üst üste yaşanan cinayetlerin birbiri ile bağlantılı oldukları ve iki grup arasında hesaplaşmadan kaynaklandığı iddia ediliyor.

Tire'de dün akşam saatlerinde gerçekleşen yeni bir cinayet vakası ile bir kez daha sarsıldı.  Peşpeşe gelen cinayet vakaları, ilçe halkını tedirgin etti. Kısa bir süre önce, 17 Eylül Çarşamba günü akşam saatlerinde Fatih Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerindeki bir araç kiralama merkezinde meydana gelen Feray Ateş (52) cinayetinin üzerinden 8 gün sonra, aynı yerde bir kez daha cinayet vakası yaşandı.

Ümit Onat adlı şahıs kimliği şuan için belli olmayan bir kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Edinilen bilgilere ve iddialara göre olay, olayda çevredeki vatandaşlar 4 el silah sesi duymuş. Cinayete kurban giden ‘Tekkeli Ümit’ olarak da bilinen Ümit Onat’ın “çelik yelek” giydiği tespit edildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Onat’ın Türkocağı Caddesi üzerinde kahvehanesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak Tire Cumhuriyet Savcılığı tarafından çok yönlü soruşturma devam etmekte. Tire Emniyeti Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Büro ekipleri inceleme ve araştırmalarını sürdürmekte.

Kaynak:www.habertire.com

Editör: Haber Merkezi