Daha çok bölge çiftçisi tarafından kullanılan ve traktör trafiğinin en yoğun olduğu yollardan biri olan Tire-Gökçen yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken büyük miktarda maddi
 hasar meydana geldi. Tireye 5 km. uzaklıkta bulunan Boynuyoğun Köyü’nde meydana gelen kazanın sebebinin aşırı hız ve dikkatsizlik olduğu belirlendi.

İddaya göre olay şu şekilde gerçekleşti; Boynuyoğun Köyü’nde tarım işi ile uğraşan Ülkü Taşkın, çekme belgeli plakasız traktörü ile Boynuyoğun Köyü’nün alt kısmından üst kısmına geçmek istedi. Plakasız traktörü ile ana cadddeye gelen traktör sürücü Tire’den Ödemiş istikametine doğru seyir halinde giden 35 DIF 69 plakalı panelvanı farketmedi.

Said Elveren yönetimindeki panelvan bir anda yola çıkan traktöre hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktörün üstünden fırlayan Ülkü Taşkın Kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken panelvan sürücü Said Elveren’in bacağının kırık olduğu tespit edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Tire Devlet Hastanesine kaldırılırken jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. 

Kaynak: Haber Tire

Editör: Haber Merkezi