Son zamanlarda sıkça yaşanan trafik kazalarıyla gündemden düşmeyen Tire-Selçuk Yolu’nda yeni bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen olay dün akşam saat 20:00 sıralarında Yuvalı Köyü yakınlarında gerçekleşti.

 İddiaya göre Mehmet Keleşovalı (59) Selçuk istikametinden Tire’ye doğru plakasız motosikletiyle hareket halindeydi. Bu sırada Halil Kaya (64) 35 D 6363 plakalı otomobil ile motosikletin arkasından aynı şeritte ilerliyordu. Bu sırada otomobil sürücüsü bir anlık dikkatsizlik ile önündeki motosikleti fark etmedi ve hızla motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce yerde sürüklenen motosiklet sürücüsü Mehmet Keleşovalı ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından otomobil sürücüsü kayıplara karışırken ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ambulans ile Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

JANDARMA OLAYI AYDINLATTI

Tire Jandarma ekipleri olay yerini terk eden otomobil sürücüsü için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Jandarmanın yaptığı titiz çalışma sonucu kazaya karışan otomobil Hisarlık Köyü’nde bir ara sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu. Yapılan plaka sorgulaması sonucu aracın sahibi kaza sırasında aynı araçta yolcu olarak bulunan Halil Bacaksız (38) çıktı. Bunun üzerine Bacaksız’ın evine giden Jandarma ekipleri araç sahibini başından hafif yaralı bir şekilde evinde buldu. Öte yandan gece boyunca kayıplara karışan sürücü Halil Kaya sabah saatlerinde Jandarma’ya giderek teslim oldu.

Tire Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren motosiklet sürücüsü Mehmet Keleşovalı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

kaynak habertire

Editör: Haber Merkezi