Beydağ İlçesi'nde, merada hayvan otlatma meselesinden çıkan tartışmada Emine Şen'i öldürüp, imam nikahlı eşi olduğu ileri sürülen Ahmet Malçok'ı da bacaklarından yaralayan Özcan K. jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Beydağ ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişide ağır yaralandı. Beydağ ilçesine bir süre önce birlikte yaşadığı Emine Şen (49) ile yerleşen Ahmet Malçok (55) Beydağ’ın Tosunlar Mahallesinde yaşayan komşuları Özen K. ile geçtiğimiz Cuma günü yaşadıkları tartışma Pazar günü silahlı yaralama ve beraberinde cinayetide beraberinde getirdi.

Pazar günü koyunların merada otlatılması konusunda çıkan kavgada fitiller ateşlendi. Özcan K.  kendisine ait av tüfeğiyle tartıştığı Ahmet Malçok ve birlikte yaşadığı Emine Şen ateş açtı. Açılan ateş sonrasında Kadın Emine Şen olay yerinde yaşamını yitirirken birlikte yaşadığı Ahmet Malçok ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından cinayet zanlısı Özay K. Beydağ jandarma Karakoluna teslim oldu.

Haber:Ayşe Akyüz

Editör: Haber Merkezi