Ecenaz " Düğün Salonunda bayramın 2. günü gerçekleşen düğün töreninde ilçe de Ödemiş Madeni İşler Odasının tecrübeli başkanı Erol Nokta ve eşi Sema Nokta kızları İmge’nin ilçenin tanınmış ailelerinden olan Hallıoğlu ailesinin oğullarından olan Taylan ile dünya evine girmenin mutluluğunu eş ve dostları ile birlikte yemekli düğün merasimi heyecanını yaşadılar.

   Ödemiş Ece Naz Düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimi etkinliğine İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik, CHP ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri, bir çok kamu ve kuruluş temsilcileri ile " Nokta ve Hallıoğlu " ailelerinin düzenlediği düğün merasime yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

      Düğün merasiminde ise her iki taraftan 6 bayan 6 erkeğin nikah şahitliği yaptığı törende nikah memuru Ali Kutlu ve davetliler 12 şahitin bu mutlu güne şahitlik etmesine bir hayli şaşırdılar.

  HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi