Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi tüm Küçük Menderes Havzası’na hizmet vermek için Tire’de de şube açtı.

Ödemiş’li iş adamı Murat Uruktan’ın açmış olduğu Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezinde Odyemetrist Kübra Küçük tarafından hastalar ile yakından ilgileniliyor.

Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Tire Şubesi geniş bir katılım ile Tirede Fatih Mahallesi, Sevinç sok. no:13/A Tire Devlet Hastanesi çaprazında hizmete girdi. Yoğun ilgi gösterilen  açılış Tire Müftüsü Salih Sağlam tarafından yapıldı. Açılışa Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, AKP Parti Tire Eski İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Tire’de

10 yıldır Ödemiş’te işitme cihazları hizmeti veren Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi vermiş olduğu kaliteli hizmeti Tire’ye de taşıdı.  Küçük Menderes Havzası’n da işitme sorunu yaşayan vatandaşlara kaliteli ürün, kaliteli hizmeti bir arada sunduklarını belirten İşadamı Murat Uruktan, “Uzun yıllardır Ödemiş’te sağlık sektöründe ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda Tire’de İşitme Cihazı satış ve uygulama noktasında tespit ettiğimiz bir eksiklik vardı. Tire’de bu konuda talebin firmamıza iletilmesinin ardından bu konuda girişimlerimizi başlattık. Hem Tire’de hem de Küçük Menderes Havzasında işitme sorunu yaşayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizleri mutlu edecektir. Bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan dostlarımıza da teşekkür ediyoruz”

Açılış günü hastalarında yoğun ilgisini gören Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nde hastalar taramadan geçirildi. Miray İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’n de işitme kaybı ölçüm cihazları ve havzada tek olan Odyemetri ve Timpanometri çocuk işitme kaybı cihazları da bulunuyor. Vatandaşlar İzmir’e gitmek zorunda kalmayacak. Bu hizmetlerden SGK’lı hastalarda yararlanabiliyor. Gereken işitme testlerini itinayla yapılarak vatandaşlara hizmet veriliyor. Sıemens ve Attican marka işitme cihazlarının da satış ve uygulaması da yer alıyor.

 Haber: Nihat ÇAKIROĞLU

 

Editör: Haber Merkezi