Ödemiş Belediyespor’ un alt yapısında yetiştirilmek üzere, Ödemiş ve civarından katılan miniklerimiz iki aylık zorlu bir eğitimden sonra dün seçmelere katıldı. Miniklerin yanı sıra ailelerinde orada bulunması futbola duyulan ilginin ödemişte de yoğun olduğunu bizlere gösterdi. Yaklaşık iki aylık eğitimin sonunda seçmelere kalarak ter döken miniklerimiz seçilebilmek için büyük bir mücadele verdiler. Bu seçimler sonunda başarılı olan yirmi minik futbolcumuz, alt yapıya katılmaya hak kazandı. Kimileri bu duruma üzülürken bazı minikler ise bir dahaki sefere çok çalışacaklarını söylediler.

Yapılan röportajda alt yapı sorumlusu Kudret Özdamar şunları kaydetti; ‘‘ Her sene olduğu gibi bu senede futbol camiamıza ilgi büyük. Gruplar halinde yapılan bu çalışma ve seçmeler sayesinde, miniklerimiz hem eğleniyorlar, hem spor yapıyorlar, hem de bir takım halinde çalışmayı ve disiplini öğreniyorlar’’

Öte yandan antrenör Akın Yetik’te; ‘‘ yapılan bu çalışmalar sonucunda miniklerimiz eğlencenin ve sporun yanı sıra pasa dayalı tekniklerle de eğitilmiştir. Bunun yanı sıra grup ve takım çalışmasını öğrenen gençler yeşil sahaların kirlenmemesi için futbol ahlakı ile ilgilide eğitim almaktadır ’’ dedi.

Görülen o ki yapılan çalışmalar ve duyulan büyük ilgi ödemiş belediye sporun gençlerimiz sayesinde ilerleyen süreçte daha üst düzeylere erişebileceğini vaat ediyor. Gençlerimizden ümitliyiz.

                                                             Muhammet Uğur YILMAZ – Vahit ALACACIOĞLU

Editör: Haber Merkezi