NAZİF HARUPÇU

Ödemiş Belediyesporun yeni sezonda daha aktif hale gelmesi için bir dizi çalışmalar yapılacak.

Ödemiş Belediyesporun yeni dönem kongresinin ardından takımın hedefinin belirleneceğini ifade eden Ali Sedat Şenbaş şunları söyledi,

“Ödemiş Belediye spor İlçede büyük bir boşluğu dolduruyordu.

Maalesef son yılların verdiği yanlış hatalar yüzünden sıkıntı yaşandı.

Geriye çok bakmanın da anlamı yok. Şimdi önümüze bakma dönemi.

Biz inşallah yeni yönetim ve yeni anlayışla Ödemiş spora elimizden gelen tüm maddi ve manevi yardımı yapmaya hazırız.”

EN KISA SÜREDE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

“Ben inanıyorum ki; Ödemişspor en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir” diyerek konuşmasını sürdüren Şenbaş, “Bu şehirdeki gençlerin yeniden umudu olmaya ve ümidi olmaya devam edecektir. Ödemiş sporun bu heyecanı yeniden yakalayacağını umuyorum. Kongre olsun, gerçekten hep beraber toplanırız. Ne gerekiyor, eksik olan ne bunları masaya yatırırız. Analiz yaparız, güçlü yanlarımız nelerdir, zayıf yanlarımız nelerdir. Görüyoruz işte, Ödemiş sporlu bir sürü gencimiz var. Ödemiş dışında her yerde altın değerinde. Ödemiş’te değerleri yok. Bu kabul edilebilecek durum değil. Niye Ödemiş spor Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye, Beşiktaş’a bir okul olmasın. Ödemiş’in neyi eksik. Havası mı, suyu mu neyi eksik. Un var, şeker var, hamuru yoğuracak aşçı lazım” dedi.

Ödemişsporun iyi bir yere gelmesinin, aynı zamanda Ödemiş’in reklamı olduğuna dikkat çeken Şenbaş, “İşte hepimiz gördük. Fethiye spor Fenerbahçe’yi bir eledi, şimdi gündemde manşet. Bir Pendik spor, Bir Akhisar spor“ dedi.

GELİR ARTIRICI ÇALIŞMALARI DA HAZIRLARIZ

Ödemiş spor eki kulüp başkanı İsmet Yalgın’da konuşmasında,

“Bizler de Ödemiş’te Saraçoğlu stadyumunun tribünlerinin kazandırılmasında, çim saha haline getirilmesinde, Hakemlerle ilgili futbolla ilgili Erkut Şenbaş döneminde yardımcı oldular. Bugün de aynı heyecanla yardımcı olacaklarına inancımız tamdır. Sedat beyde bundan sonra yardım etmeye söz verdiğine göre, Ödemiş’te futbol işi ayaklanmış sayılır. Stadyuma da reklam panoları asarak, kulübe gelir getirilmesi mümkündür. Geçtiğimiz gün Honda bayii açılışında Japonlar geldi, Stadyuma Honda’nın reklamını asın dedik ve olumlu cevap verdiler. Gelir artırıcı çalışmaları da hazırlarız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi