Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği olağan genel kurul toplantısı Ödemiş Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. Düzenlenen genel kurul toplantısına Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, AK Parti Eski İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Ödemiş ADD Başkanı Mustafa Abacı Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevim ve çok sayıda Fenerbahçe üyesi katıldı. Yapılan yoklama ve açılışın ardından, divan kurulu üyelikleri oluşturuldu. Divan kurulu üyeliğine Ferit Yurtseven, Orhan Gümedağ, Mehmet Kamalı yaptı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Osman Boyacıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.
Başkan Boyacıoğlu “ Ödemiş Fenerbahçeliler olarak her görevimi her zaman üstün başarılarla devam ettirdik. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği olarak İstanbul’daki yönetim kurulu üyesi dostlarımızla Nihat Yenigül ve Murat Poyraz ile çok güzel diyaloglar edinerek çalışmalar yaptık. Üye sayımız yönetime geldiğimiz 2013 tarihinde 120 kişiydi.  Şuan ki üye sayımızı 512 kişiye ulaşmıştır.2014 yılında derneğimize Ödemiş Saraçoğlu stadyumu altında bir yer kazandırdık. Fenerbahçelilerde buraya sahip çıkarak üyeliklerini yaptırdı maça gitmek için listedeki yerini aldı. Tüm üyelerimize kimlik kartı hazırladık. Ödemişe getirdiğimiz Fenerbahçe tırında üyelerimize % 10 indirim kazandırdık. Birgi Kazım Paşa ilköğretim okuluna 100, Bıçakçı İlkokuluna 20,Üçeylül YİBO okuluna 76 Çapacızade İlkokuluna 151 Ödemiş Emniyet Müdürlüğünün tespit ettiği 227 ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirdik. Ödemiş Kızılay Kan Merkezi aracılığı ile kan bağışında bulunduk. En büyük sorunumuz olan iletişimi toplu sms aracılığı ile ortadan kaldırdık. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneğimizin resmi internet sitesini hayata geçirdik. Maça gitmeme, bilet bulamam sıkıntısını aştık. Fenerbahçe’nin maçlarına gittik. Galatasaray –Fenerbahçe şampiyonlar kupası maçına gittik. Ben 2013 yılında göreve geldiğimde 2 yıl başkan olacağımı bir daha başka birinin geçmesinin bu bayrağı daha yukarı taşınması adına daha yararlı olacağını söylemiştim. Ödemiş Fenerbahçeliler derneğine büyük emek veren Akın Ayça ve Ahmet Yumrutaş’a teşekkür ediyorum.”
Boyacıoğlu’nun konuşmasının ardından denetleme kurulu faaliyet raporunun okunarak oylamaya sunuldu. Ardından yeni yönetim kurulu, denetleme kurulu asil ve yedek üyelerin seçimleri yapıldı. Yapılan seçimde Levent Ergin Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği yeni başkanı oldu. Yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Halil Akgün, Olgun Bayraktar, Gökhan Kara, Ahmet Yumrutaş, Sedat Peynirci, Ersen Kaptan, Yunus Özveri, Mahmut Akan, Baki Balcı, Neşet Sevin, Serhat Uçar, Ergün Kuydere, Hüseyin Şendurur seçildiler.
Yapılan seçimin ardından yeni başkan Levent Ergin “ Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır. Biz bu ayrıcalığı birlikte yaşıyoruz. Fenerbahçe gücünü halktan almaktadır. Halkın takımıdır. Fenerbahçe’nin geleceğe yönelik bir plan yapması için sizlere ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaç sizlerin üye olmasıyla son bulacaktır. Ödemiş Fenerbahçeliler olarak derneğimizin üyeleri bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği olarak hedefimiz 1000 üyedir. Özelikle Fenerbahçe sevgisi taşıyan taraftarlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Fenerbahçe sizlerin sayesinde büyüyor. Bizim kulübümüzde 20 kongre üyesi ve 150 temsilci üyemiz olduğunda Ödemiş’e sıfır maliyetli büyük bir spor kompleksi kazandırılacaktır. Bunun için Fenerbahçelilerin desteğine ihtiyaç vardır. Hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağımıza inancım tamdır. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneğinin kuruluşundan bugüne kadar emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum.”
Ergin’in konuşmasının ardından 2 yılık görev sürecini tamamlayan Başkan Osman Boyacıoğlu’na teşekkür plaketi verildi. 
Editör: Haber Merkezi