Kabakoz, “ Onları her yönden desteklemeye devam edeceğiz”

Ödemiş Emniyet spor erkeklerde voleybolda şampiyon oldu. Yıldız Kızlar Basketbolda ikinci oldu. Geleneksel olarak Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlemiş olan 6. Sokak Voleybolu ve Basketbolu Turnuvasında Ödemiş Emniyetspor’dan 2 başarı birden geldi.

 Voleybol Büyüklerde şampiyon oldu. Basketbol Yıldız Kızlarda ikinci olarak başarı elde etti. Gençlere ve çocuklara spor imkânını sağlamak amacıyla her türlü aktivitelere katılmaya çalışan Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekibinde görev yapan polisler gençlerin ve çocukların sporla iç içe olmaları için var gücü ile çalıştıklarını belirtiler.

Gençleri topluma yararlı bir birey olarak kazandırmak çalışmaya devam ettiklerini belirten Polis memuru Mehmet Kabakoz ,“ Ödemiş Emniyetspor olarak da faaliyetlerini devam ediyor. Gençleri spor sahalarına çekerek onları daha sağlıklı bir geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Kupa kazanmak önemli değildir. Amacımız sahalarda gösterilen mücadeleyi hayata taşımaktır. Toplum Destekli Polis abileri olarak daima gençlerimizin yanlarındayız. Onları her yönden desteklemeye devam edeceklerini belirttiler”

Editör: Haber Merkezi