Bayındır Belediyesinin ev sahipliği yaptığı; Bayındır Motosiklet Kulübünün Art Moto Akademi ile ortaklaşa düzenlediği iyi bir motosiklet sürücüsü olmak isteyen herkes için, Motosiklet Yol Sanatı Sistem’ini anlatan; güvenlik, görüş, pozisyon, viraj alma, frenleme, sollama, şehir içi sürüş gibi konuların, Power Point sunumu ile işlendiği ileri sürüş teknikleri temel eğitimi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin de katıldığı eğitime Bayındır Motosiklet Kulübü üyeleri ile İzmir Motor Kulübü ve çevre ilçelerden 200 civarında motosiklet tutkunu katıldı.

Bayındır Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Dülgeroğlu “Kulüp üyeleri olarak güvenli ve doğru sürüş tekniklerinin öğrenilmesi ve eğitimlerin yapılması için böyle bir organizasyon düzenledik. İleride daha kapsamlı eğitim ve tanıtımlara devam edeceğiz. Bu eğitimde ev sahipliği yapan ve destek olan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ’ye teşekkür ediyoruz.”

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli; “Motosiklet ilçemizde en yaygın kullanılan araçlardan biri ve gençlerimiz arasında ilgi görüyor. Bayındır Motosiklet Kulübümüz güvenli ve doğru sürüş teknikleri ile gençlerimize örnek teşkil eden; kardeşlik, dostluktan öteye aile olmak anlamında başarılı bir topluluğumuz. Bizim ailemiz de Bayındır. Ailemizin örnek fertlerinden Bayındır Motosiklet Kulübüne bu eğitimleri için teşekkür ederiz. Kulübümüzün bundan sonraki organizasyonlarında da her türlü desteği vereceğiz.”

 

Editör: Haber Merkezi