2014-2015 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Bayındır Spor sezonun ilk antrenmanını Bayındır Belediye Park Gazinosunda yönetim ve futbolcuların tanışma toplantısının ardından şehir stadyumunda yaptı.

Bayındır Spor hedefi büyük tutarak Şampiyonluk parolası ile yolla çıkıyor. Toplantıya Bayındır Spor Başkanı Macit Genceroğlu yönetim kurulu üyeleri Uğur Biriz, Ruhi Akşan, Bekir Gündoğdu, Ülkü Tanç, Erkan Ökay, Mustafa Şahinoğlu, Fatih Erberber,  İbrahim Erkurt katıldı.

Toplantıda bayındır Sporlu futbolcularla tanışan bayındır Sporun yeni Başkanı Macit Genceroğlu “ Bayındır Sporda bu sezon futbol oynayacak genç futbolcularımıza başarılı bir lig dilerken Futbolcularımızın bu sezon gerek yaşam tarzları gerekse bu sezon sergileyecekleri futbolla Bayındır Spora yakışır birer sporcu olacakları konusunda şüphem yoktur. Kendilerine başarılı bir sezon yanı sıra centilmence ve sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum.”

Toplantının ardından futbolcular sezonun ilk antrenmanını teknik ekip sorumluları Burak Atasoy, Nail Gökova, Nurcan Başkanoğlu gözetiminde Bayındır Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiler. Bayındır Spor Başkanı Macit Genceroğlu ve Yönetim Kurullu üyeleri Bayındır Sporlu Futbolcuları antrenmanda da yalnız bırakmayarak antrenmanı yakından takip ettiler.

 

 HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi