Ödemiş Ak Parti’de İlçe başkanı Ali Hadim, yeni kongrede aday olmadığını açıkladı

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Milletvekilliği adayına talip olduğunu söyledi

Koordinatör Milletvekili İlçe başkan adaylığı için temayüle geldi, İlçe Başkanı “Ben aday olmayacağım” dedi.

 

Ödemiş Ak Parti İlçe teşkilatında Pazar günü basına kapalı olarak gerçekleştirilen temayül yoklaması yapıldı.

Ödemiş’te gerçekleşen bu toplantıya Koordinatör Eskişehir Milletvekili Salih Koca temayül yoklaması yapmak üzere geldi.

İlçe Binasında düzenlenen toplantıya Ak parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, Parti yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

25 Eylül 2014 tarihinde İlk toplantısını yapmak ve parti çalışmaları hakkında bilgiler almak üzere gelen Koordinatör Milletvekili Salih Koca, İzmir’de 5. Olağan kongre sürecinin başlaması ve ardından Milletvekili adayı olacakların İlçe Başkanı olamayacağı, İlçe Başkan adaylarının da Milletvekili adayı olamayacağını Partinin aldığı karar doğrultusunda dedi. Ve seçimlere tek adayla gidileceği açıklamasının ardından, Pazar günü basına kapalı temayül yoklaması için Ödemiş’e geldi ve İlçe Başkanlığı için, kimin aday olacağı konusunda görüşmelerde bulunmak üzere yaptığı toplantıda İlçe Başkanı Ali Hadim şu açıklamayı yaptı.

“Ak Parti de 11 yıldır teşkilatın her kademesinde görev yaptım. Partimin bana verdiği görevleri layıkıyla, Teşkilatımla birlikte yerine getirmeye çalıştım. 2009 yerel seçimleri hariç, Diğer tüm seçimlerde 2 Belediye başkanlığı kazandık. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatımız ve Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’le, Ben kendisine Mahmut ağabey diyorum. Birlikte en ücra köşelere kadar gittik.

Ancak Mahmut Başkanımız, her gün 8-9 mahalle gezmekte ve onun enerjisine yetişmek gerçekten zor. Bugün teşkilatımızla canlı ve diri bir şekilde yarın seçim olacakmış gibi sürekli çalıştık. Bir yılda 75 köy ve 9 beldeyi en az 3-4 kez ziyaret gerçekleştirdik. Buralarda vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinledik. Şimdi önümüzde 5. Olağan kongremiz var. Geçtiğimiz Cuma günü kongre süreci ile ilgili basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledik. Bu toplantıda basın mensupları yeniden aday mısın dediler. Ben de teşkilatım isterse aday olurum. Ben teşkilatımızın görüşleri doğrultusunda karar vereceğim dedim ve Bu kararımı açıklıyorum. 5. Olağan kongrede İlçe Başkanlığına aday olmayacağım. Yine partim bana izin verirse 2015 seçimlerinde Milletvekili adayı olmayı düşünüyorum. Takdir partimizin, delegelerimizindir. Seçimler şimdiden hayırlı olsun” dedi.

İzmir Koordinaötürü Salih Koca’da İlçe Başkanı Ali Hadim’in, 5. Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından temayül yoklamasını yapmayacağız. Önümüzdeki günlerde İlçe başkanlığına aday olacak arkadaşımız için yeniden geleceğim ve Partililerimizin görüşlerini alarak temayül yoklaması yapacağız” dedi.

  

HABER NAZİF HARUPÇU 


 

Editör: Haber Merkezi