Ön seçime iki kala CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Levent Çılı, aralıksız ziyaretlerine devam ediyor.

Aday adaylık sürecinde dur durak bilmeden ziyaretlerini aralıksız sürdüren Çılı, ön seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş olan üyelerle görüşme imkanı yakalamanın kendisine çok fazla kazanç sağladığını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il disiplin kurulu, Ekonomi politikalarından sorumlu, daha sonra yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı, Küçük Menderes bölgesi ilçelerinden sorumlu il başkan yardımcılığı yapan birçok üyenin tanıdığı ve sevilen biri olan Çılı, ön seçimin ciddi anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’ne heyecan getirdiğini söyledi.

Çılı, 2. Bölgede bulunan ilçelerde ilçe örgütlerinde, derneklerde, STK’larda, muhtarlıklarda ve düzenlenen etkinliklerde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş herkesle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerde bulunan Çılı, “İşim gereği birçok kişiyle ticari anlamda ilişkilerim oldu. Hem iş, hem ailem ve en önemlisi Cumhuriyet Halk Partisindeki aktif siyasi hayatım sebebiyle doğduğum, yaşadığım, ticaret yaptığım İzmir ve ilçelerinde sürekli vatandaşlarımızla iç içeyim. Önseçim heyecanı ile küslüklerde yok edildi. Yıllarca partimize emek vermiş, sahip çıkmış üyelerimiz bugünü hep beklemişti. Önseçim heyecanı sadece biz aday adaylarında değil, örgütümüzün değerli üyelerinde de mevcut. Kendileri ile görüşmelerimde birbirimizi dinliyor, tespit ettiğim sorunları, izlenmesi gereken politikalar konusunda fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Birbirimizden öğreneceğimiz, ders alacağımız çok şey olduğunu gördüm. Bu sayede hiç fikirleri dahi alınmayan bazı üyelerimizin ne düşüncede olduklarını, beklentilerini de öğrenmiş oldum.”

Seçildikten sonrada üyelerimizi ihmal etmememiz gerekiyor

Gittiği birçok yerde sevgi ile karşılanan Çılı, “Beni tanıyanlar zaten kendilerine yakın görüyorlar. İlçe örgütlerimizin temsilcileri, dernek yöneticilerimiz ve üyelerimiz, sivil toplum kuruluşları hepsini tek tek ziyaret ediyorum. Çıkmış olduğum bu yolda, kendimi üyelerimize anlatmak için zorluk yaşamıyorum. Örgütün gücüne hep inandım ve alınacak her kararda örgütüme danıştım, onayını aldım. Birçok üyemiz mevcut milletvekillerinin seçimden sonra ilçelerine uğramadığından şikâyetçi. Bu konuda kendilerine hak veriyorum. Nasıl bugün bir yarış içerisinde bu ilçelerimizi sırf kazanmak adına ziyaret ediyorsak. Yola çıktığımızda amacımız hizmet diyorsak, seçildikten sonrada ihmal etmememiz gerekiyor”

 

 

Editör: Haber Merkezi