HABER:NAZİF HARUPÇU

18 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde 30 ilçe de öncelikle yapılacak olan delege seçimleri nedeniyle İlçe teşkilatlarında yoğun bir çalışma temposu var.

İlçeler kongrelere hazırlanırken, Pazar günü İzmir Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Salih Koca’nın katıldığı temayül yoklamasında Ak Parti Ödemiş İlçe başkanı Ali Hadim yeni kongre sürecinde aday olmayacağını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından gözler Ödemiş’te kim aday olacak sorusuna yöneltti.

Ödemiş Ak Parti kulislerinde ortaya öyle isimler çıktı ki, Artık herkes birbirine kim aday diye sormaya başladı. Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı için ismi geçen adaylar şu şekilde sıralanmakta.

FERAY KILIÇ MI?

Bir başka adayda geçtiğimiz gün Ak parti İlçe teşkilatının kongre süreci için düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Feray Kılıç’ın İlçe Başkanlığına aday olacak mısınız diye basın mensuplarının soruları karşısında, “Partim bana görev verirse bunu seve seve yerine getiririm” diye ilçe başkan adaylığına yeşil ışık yakmıştı.

İBRAHİM SERAN MI?

Ödemiş Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Seran’ın ismi İlçe Başkanlığı için önde gelen isimler arasında yer alırken, İbrahim Seran’ın yeni bir yönetim kurulu adaylarını belirlemek üzere çalışmalara başladığı ifade edilmekte.

MÜNİR BEZMEZ’Mİ?

İsmi adaylık konusunda konuşulan bir başka isim de Ödemiş Eski Belediye Başkanı Münir Bezmez. Partililerden bazılarının siyasi deneyimi ve Belediye Başkanlığı yaptığı için deneyimli olduğunu, İsminin Ak Parti İl Başkanlığına sunulmak istenen adayların arasında yer aldığı belirtildi.

ŞERİF DELİBALTA MI?

Bir Başka aday da Eski Ak Parti İl Encümen üyesi olan ve geçtiğimiz kongre döneminde İlçe Başkanlığına aday olan Şerif Delibalta’nın ismi yeniden gündeme gelen isimler arasında.

Şerif Delibalta, “Ödemiş’te geçmişten gelen ve kurucularının da arasında yer aldığı ve siyasi deneyimleri ile toplumla kucaklaşacak bir toplumsal ve siyasi uzlaşının ortak noktasında birleşecek bir adayın olması halinde biz bu adaya destek veririz. Bana böyle bir teklif gelir mi gelmez mi? Onu bilemem ama. Böyle bir teklif gelirse yapılacak görüşmeler sonrası bir karar verme durumu olabilir. Ama doğrudan İlçe Başkanlığına aday olmayı düşünmüyorum. Aday olacak İlçe Başkanı parti de ve toplumda herkesin kucakladığı bir aday olmalı. Kongreye güzel bir aday çıkarsa da onu desteklemeye de bizler hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi