AK Parti Ödemiş eski Kadın Kolları Başkanı Müjde Çelik AK Parti İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.
Geçtiğimiz 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti’den 2. Bölge 8’inci sıradan Milletvekili Adayı olan Müjde Çelik teşkilatın içerisinde birçok farklı görevde yer aldı. 2003 yılında siyasi hayatına AK Parti’de başlayan Çelik siyasi yaşamı ve aday adaylığı süreci için şunları söyledi, “2004 yılında kongreyle AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları Başkanı oldum. 2004 – 2009 yılına kadar Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birçok sosyal ve kültürel projede bir arada çalıştık.Ödemiş İpeği Defilesi ve İhtiyaç Sahiplerine yönelik Gönül Evi Projesi Projeleri arasındadır.Daha sonra  35 Proje’nin takibi Halka tanıtımı için kurulan 35 Proje Hareketi Derneği’ekibi kurucu üyesi ve  Genel Sekreterliği görevini üstlendim.2011 yılında gerçekleşen genel seçimlerde 8’inci sıra milletvekili adayı olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Daha sonra AK Parti İzmir İl Yönetim Kurlu üyeliğinde bulunarak Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Şimdi de hayırlısıyla 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldum.”
Yaşamımın çoğunu Küçük Menderes Havzası’nda geçirdiğini belirten Çelik, “Küçük Menderes Havzası Küçük Menderes AK Parti Hükümetimizin tarım ve hayvancılığa yapmış olduğu teşviklerle gelişmekte olan bir bölge. Bu teşvikleri geliştirerek istihdam artırımı ve gelişimi açısından hala daha birçok projeye aç bir bölge”
Küçük Menderes Havzası’ndan bugüne kadar hiç milletvekili olmadığını vurgulayan Çelik, “Bu bölgede yaşamış birisi olarak bölgenin sorunlarına eğileceğim.Küçük Menderes Havzası ve Türkiye çapında da kadınlarımızın yaşadığı sorunların da meclisteki takipçisi olacağım” dedi. 
Editör: Haber Merkezi