Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Levent Çılı, önseçim çalışmalarına devam ediyor.
Ön seçimin en iddialı isimlerinden biri olan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Levent         Çılı, kendi vekilini belirleyecek olan üyelerle görüşmeye devam ediyor. Çalışmalarını her gün aralıksız olarak sürdüren Çılı, samimi tavırları, doğal olması ve vatandaşlarla iççice olması sebebiyle sevilen biri olarak lanse ediliyor.
Kiraz’da büyükbaş hayvan çiftliği olan ve hidrolik iş makinaları işletmesinin de sahibi olan Makine Mühendisi Levent Çılı, hem ziraatçının, hem de işletmelerin yaşadığı sorun ve sıkıntıları yaşayan ve yakinen bilen biri. Bu sebeple bilgi birikimi ve deneyimlerini seçildiği takdirde milletvekili olarak en iyi şekilde aktaracak isimlerin en başında geliyor.
Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve Muhtarları ziyaret eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Levent Çılı, yaptığı görüşmelerde özellikle Cumhuriyet değerlerinin bir bir tırpanlandığını vurgulayarak “Türkiye Cumhuriyetinde değerlerimizin örselenmesine, sömürülmesine karşıyım. Cumhuriyet Halk Partisi dünyanın ve Türkiye'nin en köklü siyasi partisidir. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Ülkemize temiz bir siyaset getirinceye kadar, tek bir çocuğumuzun bile yatağa aç girmeyeceği ve yoksulluğun olmadığı bir Türkiye yaratmak için çalışacağız. Cumhuriyet kurumlarımız sinsice ve aşama aşama kuşatılmıştır. AKP'nin başlattığı sözde açılımla birlikte hızla bir bölünmeye, hızla bir ayrışmaya doğru sürükleniyoruz. Ülkemiz sahip olduğu kamusal varlıklar özelleştirme adı altında AKP yandaşlarına peşkeş çekilmiştir. Ülkemiz bugünkü iktidar tarafından yoksullaştırılmıştır. Asgari ücretin açlık sınırının altında olan bir ülkede işçi sınıfı ile birlikte politika yapmak bize gurur veriyor. Biz el ele vererek, emekçileri sömüren bu hükümeti sandıkta tarihe gömeceğiz. Her emekçinin evine ekmeğini başı dik bir şekilde götürmesini sağlayacağız. İşçiler sağlıksız koşullarda ekmek parası için canını vermeyecek” açıklamalarında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi