Bir süredir ismi Milletvekili adaylığı için geçen Ali Hadim’in milletvekili aday adaylığı kesinlik kazandı. Ödemiş Nikâh ve Düğün Salonunda yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda Ak Parti Ödemiş Eski İlçe Başkanı Ali Hadim, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, İzmir 1.Bölge Aday Adayı Atilla Kaya, Torbalı, Beydağ İlçe Başkanları,  AK Partili belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve muhtarlar katıldı.

Badem, “Ali Hadim’in arkasındayız”

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem İzmir 2.Bölge Aday Adayı olan Ali Hadim’i desteklediğini açıkladı. Küçük Menderes Havzasını temsil edecek içimizden bir milletvekili olması gerektiğini vurgulayan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “ Yılardan beri hayalini kurduğum konuyla ilgili AK Parti İlçe teşkilatı olarak bir araya geldik. Yılardan beri, Küçük Menderes Havzasında 5 ilçemizdeki 350 bin vatandaşımızın Küçük Menderes’ten bir temsilcisi olması gerektiğini savundum. Bu bizim için artık vazgeçilmez konulardan bir tanesidir. Bu konuda hep birlikte zaman zaman istişareler yaptık. Zaman zaman düşüncemizi ortaya koyduk. Küçük Menderes Havzası İzmir’den 120 kilometre Ödemiş’i 150 kilometre Kiraz’ı, Beydağ’ı ve Kiraz’ın uç köylerini düşündüğümüzde 190 kilometre uzaklıktaki vatandaşımızın yaşam biçimini anlayarak onun sıkıntılarına derman olarak onların ihtiyaçlarına görmek boynumuzun borcudur. Bugüne kadar bizlerle yol arkadaşlığı yapan saygıdeğer milletvekillerimiz her zaman yanımızda yer aldılar. Ama biz küçük bir eksikliğimiz var. Torbalı’dan ve Küçük Menderes Havzasından da mecliste bir milletvekilimizin bizi mecliste temsil etmesini istiyoruz. Bizim sorunlarımızı bilecek, bizlerin sorunlarını meclise taşıyabilecek bir kardeşimizi meclise taşıyabilirsek ne mutlu bizlere, teşkilatımıza 13 sene emek vermiş 13 senden beri her kademesinde destek vermiş ve 7,5 senede ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş Sayın Başkanımız Ali Hadim aday adayı olmak üzere yola çıktı. Biz 7,5 senden beri zaman zaman komşu ilçelerdeki vatandaşlarımızın da sorunlarına çare olmaya çalışan Ali Hadim kardeşimizin arkasında olduğumuzu belirtmek isterim. Küçük Menderes Havzası olarak diyoruz ki bizimle birlikte olacak, bizim derdimizden anlayacak bir kardeşimizin mecliste bulunmamasının bize katkı sunacağını düşünüyoruz. Türkiye’nin örnek teşkilat başkanlığını hep birlikte sergiledik. Teşkilatımızla birlikte Ödemiş halkımızın yararı için onlarla birlikte omuz omuza diz dize olmaya devam edeceğiz. Biz Ak Parti Ödemiş ilçe teşkilatı olarak Küçük Menderes bölgesinde yaşamını sürdüren halkımıza milletvekilimizle hizmet etmek istiyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor. Allah yar ve yardımcı olsun diyorum.”

“Makam değil, hizmettir sevdam”

Hizmet sevdalısı olarak nasip olursa görevine milletvekili olarak devam etmek istediğini vurgulayan Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Hadim, “ Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren partime, teşkilat mensubu arkadaşlarıma, vatandaşlarımıza hizmet etmeyi hep bir görev bildim. Bulunduğumuz makamlarda her zaman çiftçimizin, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın, esnafımızın sesi, gözü, kulağı oldum. Çiftçimizin sorunlarıyla ilgili yapılması gereken her konuda büyüklerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunarak yapılması gerekenleri sağlamaya çalıştık. Sıra mecliste ziraatçımızı, esnafımızı havzamızın değerli yaşayanlarını temsil etmeye geldi. Cenab-ı Allah beni bu makama nasip ederse yine sesim sizin sesiniz, gözüm sizin gözünüz olacak.  Allah’a ve millete hizmet etmenin makamı yoktur. Bizim tek sevdamız millete hizmet sevdasıdır.”

“Bu topraklara borcumu ödemek için yola çıktım”

Görevi süresince kimseyi küstürmemeye çalıştığını belirten Hadim, “ Her zaman yanımda olan değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çıktığım bu yolda da beni yalnız bırakmadınız. Başta değerli Belediye Başkanımız Mahmut Badem olmak üzere bana verdiğiniz desteklerden dolayı, yalnız olmadığımı bana hissettirmenizden dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Seçildiğim takdirde Küçük Menderes Havzamızın çok daha iyi yerlere gelmesi için çok daha fazlasına yapacağıma söz veriyorum.  Sizlerin derdi benim derdim, sizlerin sorunu benim sorunum, ben sizin içinizde yoğrulmuş, bu toprakları işlemiş, bu topraklardan doydum. Bu topraklara bir borcum var ve ben o borcumu ödemek için bu yola çıktım. Desteklerinizi ve dualarınızı benden esirgemeyin.”

 

 

Editör: Haber Merkezi