CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik Cumartesi günü yaptığı basın toplantısına Yerel Güç Gazetesi’ni davet etmedi.

Diğer gazete mensuplarına yaptığı açıklama ile Ödemiş’te ki malları sattırmam diyerek Tire’den satılan mallardan oğlu ve yeğenin alması tepki toplamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Bakanı Aziz Kocaoğlu’nun devreye girmesi ile geri adım atan Birlik bu haberlerin çarpıtıldığını aktardı.

Gazetemizin yapmış olduğu bu haberden dolayı duyduğu rahatsızlık sebebiyle Cumartesi günü basın açıklaması yapan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Birlik gazetemiz muhabirini çağırtmayarak diğer basın yayın organlarına , “Bu basın yayın organlarına karşı ilçe teşkilatı olarak tavır alındı ve bu raddeden sonra bu kurumların parti basın toplantılarına davet edilmeyecek” açıklamasını yaptı

DEMOKRASİ VE BASINA ÖZGÜRLÜK
CÜMLELERİNİ HER FIRSATTA DİLE GETİREN
CHP ÖDEMİŞ İLÇE TEŞKİLATI
MENSUPLARINA SORUYORUZ

İlçe başkanınızın ciddi bir konu olan ve bulunduğu makamda yaptığı açıklamalar ile uyguladığı birbirini tutmayan davranışını ortaya çıkaran Yerel Güç Gazetesi'nin CHP Ödemiş İlçe Teşkilatı basın toplantılarına davet edilmeyeceği kararından haberiniz var mı?

CHP ilçe teşkilatı olarak malları sattırmayız diye basın açıklaması yapılacağı zaman gazetemiz muhabiri o toplantıya geldi mi gelmedi mi? Bu haber gazetemizde yer aldı mı? Almadı mı?

BU ALINAN KARAR CHP’li olup bu duruma tepki gösterenlere, gazetemizde de CHP’ye hizmet etmiş gönül vermiş kişilerin açıklamalarına yer verilmesine rağmen yaptığı yanlışı yayınladığımız için mi?

Biz bu haberi ortaya çıkarmasaydık geri adım atacak mıydınız?

Basını susturmaya kalkanlara her zaman karşı olduklarını dile getiren CHP’nin bir ilçe başkanına bu cümleler ne kadar yakıştı?

Editör: Haber Merkezi