Başkan Şengül, maddi kazanç söylentilerini yalanladı. Kiraz’ın kazanması ve ilçenin daha iyi hizmet alması için AK Parti’ye geçtiğini anlatan Şengül, “Benim amacım Kiraz’a hizmettir. Bu amaçla göreve geldim. Yine aynı amaçla çalışmalarımı sürdüreceğim. İktidar partisinin gücünü Kiraz için kullanacağız. Diğer belediyelerle koordineli olarak AK Parti belediyeciliği burada da kendisini gösterecektir. Amacım Kiraz’a hizmet etmekten başka bir şey değildir” dedi.BENİ UNUTTULAR
Başkan Şengül, yerel seçimlerden bu yana rozetini taşıdığı MHP’yi de sert sözlerle eleştirdi. Şengül, “Ben burada 10 aydır belediye başkanlığı yapıyorum. Benim başkan olduğumu bırakın Kiraz’ın MHP kadroları tarafından yönetildiğini bile unuttular. Burada bir belediyeleri vardı. Akıllarına bile gelmedi. Hiç arayıp sormadılar. Kiraz’da yapılan kongrede il başkan yardımcısı buradaki partililere benim için ‘keşke MHP’den seçilmeseydi, ilçeyi de kazanmasaydık’ sözlerini sarf etti. Bu konuşmalar ve açıklamalar beni yaraladı. Yine geçtiğimiz hafta benim AK Parti’ye üye olduğum ve kaydımın bulunduğu yönünde bazı basın yayın kuruluşlarında haberler çıktı. Bu haberler çıkmadan önce MHP il yönetiminin haberi varmış. Benimle bu konuyu hiç konuşmadılar. Böyle birçok olay yaşadım” diye konuştu.
 
BABAMIN KEMİKLERİ SIZLAMADI
Şengül, AK Parti geleneğinden gelen bir insan olduğunun altını çizerken babasını hatırlattı. Babasının AK Parti’de uzun yıllar siyaset yaptığını ifade eden Şengül, “AK Partili bir babanın kızıyım. Tabanım da yaşamım da bir tezatlık yok. AK Parti’de bir uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Hiçbir tedirginliğim de yok.  Birileri ilçede bulunan muhalif grupların söylemlerinden beslenerek hakkımda karalama kampanyası yürütüyor. Babamın kemiklerimi sızlattığımı düşünmüyorum. Aksine onun hayalini gerçekleştirdim. Onun Kiraz’a hizmet etme, üretme ve çalışma hayali vardı. Ben onu yaptım. Kısacası yuvama dönmüş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

MHP İL BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA 
HABER İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ
www.yerelguc.com/siyaset/mhpden-cemberli-efe-aciklamasi-h8218.html

Öte yandan Başkan Şengül’ün AK Parti’ye geçmesi sonrası, MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Taşer Kiraz’a giderek meclis üyeleriyle olağanüstü toplantı yaptı. MHP’den istifa eden Hatice Hülya Coşkun da toplantıya katılarak MHP’ye geri döndü.

MHP'den seçilen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül Ak Parti’ye geçti.

www.yerelguc.com/siyaset/saliha-sengul-ozcinar-ak-partide-h8215.html

kaynak:egedesonsöz

 

 

Editör: Haber Merkezi