Akif Örük öncülüğünde Rönesans ajans tarafından gerçekleştirilen Miss and Mr. Model Of Turkey 2014 yarışmasında Ödemişli Semih Kökten katıldı. Sektöre birçok yeni yüz kazandırmakla birlikte Türkiye’nin en iyi yarışma organizasyonları arasında yerini ala yarışma Türkiye de birçok gence sanat dünyasının kapılarını açtı.

6 Ağustos’da İzmir Hilton’da yapılacak olan Miss and Mr. of Turkey 2014 yarı finali yarışmaları için Ödemişli 21 yaşındaki Semih KÖKTEN iddialı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Semih Kökten, yapılacak olan modellik yarışmasında fotoğraflarının incelenmesiyle mankenlikde yarı finale katılmaya hak kazandı. Semih Kökten aynı zamanda Yeryüzü Sahnesi-İzmir’de oyuncu ve birçok moda katalog çekiminde görev aldı.

6 Ağustos’ta yapılacak olan yarı final yarışmalarına katılmak için iddiasını sürdüren Kökten, ‘’3 yıldır oyunculuk ve modellikle uğraşıyorum. Oyunculuk eğitimi aldım ve tiyatroyla devam ediyorum, bunun yanında katalog çekimlerinde ve son olarak Çağan Irmak –‘Unutursam Fısılda’ sinema filminde yer aldım. Sanatla ilgilenmeyi seviyorum. 6 ağustosda izmirde yapılacak olan yarı final elemesinde dereceye gireceğime ve Ödemişi orada temsil etme mutluluğunu yaşayacağıma tüm kalbimle inanıyorum’’

Jüride ünlü modacı Ertan Kayıtken ve Akif Örük gibi isimler yer alıyor.

 

Editör: Haber Merkezi