İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Strateji ve Koordinasyon Müdürlüğü (YİKOB) ÖYKAM'ı incelemelerde bulundu. İzmir Valiliği YİKOB Strateji ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen İzmir  sınırları içerisinde bulunan müzelerin üç boyutlu olarak sanal ortama aktarılması projesi kapsamına Ödemiş Yıldız Kent Müzesi ve Arşivinde de incelemelerde bulunan İzmir Valiliği YİKOB Strateji ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioğlu ve ekibi müze hakkında bilgiler aldı.
İzmir Valiliği YİKOB Strateji ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioğlu ve ekibi ;bu projenin müzelerin sanal ortama taşınması için yapıldığını ve detaylı araştırma için ÖYKAM'ı önümüzdeki günlerde ziyaret edeceklerini belirttiler.
Projenin gerçekleştirilmesi halinde ,Ödemiş Yıldız Kent ve Arşiv ve Müzesi sanal ortamda daha çok kişiyle buluşarak,Ödemiş'e ziyaretçi sayısını artırmış olacak.ÖYKAM  hizmete girdiği günden günümüze kadar bir çok vatandaşın dikkatini üzerine çekmeyi başardı.ÖYKAM'ı örnek alarak bazı şehirlerde kentlerine benzer müzeleri kazandırdılar.
 
Editör: Haber Merkezi