Ödemiş Anaokulu velilerince hazırlanan “Bilgisayar Oyunu mu Gerçek Oyun mu“ adlı tiyatro için Cuma akşamı Belediye Kültür Merkezinde sergilendi. Oyun öncesinde davetlilere ud ve kanun eşliğinde Türk Sanat Müziğinden eserler dinletildi.

Okul Müdürü Mahmut Altay açılış konuşmasında, “Sunuculuğundan oyunculuğuna kadar velilerimizin oluşturduğu ekibimiz, tam bir başarı hikâyesidir. Aralık ayından beri bir emeğin, bir ekip çalışmasının en güzel örneğidir” dedi. Teknolojini büyüsüne kapılan yavrularımızın, sosyal anlamada kör, sağır, dilsiz bireyler olarak büyüdüğü tespitinde bulanan Altay, çocuklarımızı sanal ortamdan çıkarıp, dünyanın güzellikleriyle buluşturma mesajının verildiği, “Bilgisayar oyunu mu Gerçek Oyun mu” adlı oyunumuzu icra eden velilerimiz ile salonumuzu doldurarak bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programa, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Cebeci, Hatipoğlu Mustafa Erdem Ortaokulu Müdürü Sebahattin Azeroğlu, Kiraz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Ay, İnönü İlkokulu Müdürü Yunus Ergin, Yolüstü İlkokulu Müdürü Fedai Kozan, Yanbastı Kardeşler Anaokulu Müdürü Süleyman Arslan, Bekir Girgin Anaokulu Müdürü Şükran Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı. Tiyatro gösterisini oynayan velilere, teşekkür belgesi ile çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi