Bayındır Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’ndeki sinema faaliyete geçti.

Yıllardır film izlemek için çevre ilçelere ve İzmir'e gitmek zorunda kalan Bayındırlılar, 11 Ekim’de faaliyete geçen sinema ile artık bu sıkıntıya katlanmayacak.

Bayındır Belediyesi, belediye hizmet binasının arkasında kalan ve yıllardır bakımsız halde bırakılan, çatısı çökmüş eski sinemayı, 2012 yılında restore etmeye başladı. Belediye, 2013 yılında binanın restorasyonunu bitirerek, muhteşem ses ve ışık sistemleri ile rahat koltuk oturma düzenine sahip, Küçük Menderes'in tek, Türkiye ulusal restorasyon ödüllü Kültür Merkezi’ni Bayındırlıların hizmetine sundu.

0 İLA 7 YAŞ ARASI ÜCRETSİZ

Belediye, Kültür merkezinde sinema gösterimi yapılması için başlattığı hazırlıklarını da tamamlayarak, 11 - 18 Ekim 2013 tarihleri arasında çocuklara yönelik ‘Şirinler 2’ filmini gösterime sundu. 18 - 25 Ekim tarihleri arasında başrolünü Hugh Jackman’ın oynadığı ‘Wolvorine’ filmi gösterimde olacak. 25 Ekim tarihinden itibaren Gökhan Erkut'un yönetmenliğini yaptığı oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Gökçe Özyol, Murat Akkoyunlu ve Öykü Çelik gibi isimlerin olduğu ‘İki Kafadar’ adlı komedi filmi gösterimde olacak.

Her hafta Cuma günü yeni filmin vizyona gireceği, 252 koltuk kapasiteli sinemada bilet fiyatları; 0-7 yaş arası ücretsiz, 7 yaş üstü kişiler için ise 5 TL’den satışa sunuldu.

Editör: Haber Merkezi