NAZİF HARUPÇU
 
Protokol ile Ödemiş'te hayvan sayısını artırmak.
Türk Ekonomi Bankası ve Ödemiş Ziraat Odası arasında yeni hayvan alımına yönelik bir protokol imzalandı. Protokol imza töreni Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Ekonomi Bankası Tarım Bölge Satış Yöneticisi Gürhan Ervüz, Türk Ekonomi Bankası Ödemiş Şube Müdürü Ufuk Can, Türk Ekonomi Bankası Bayındır Şube Müdürü Şahin Demirbilek, Türk Ekonomi Bankası Ödemiş Şube çalışanları Güvenç Mersin ve Hasan Emre Akbaş’ın katılımları ile gerçekleştirildi.  Bu protokol kapsamında oda bünyesine kayıtlı üreticilerimiz faydalanabilecekler.

Türk Ekonomi Bankası Tarım Bölge Satış Yöneticisi Gürhan Ervüz,

"Amacımız Ödemiş ‘te hayvan sayısının arttırarak Ödemiş Ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Türk Ekonomi Bankası 7 yıldır Tarım sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu çerçevede her türlü zirai kredi taleplerine sorunsuz cevap vermektedir. İşletme ve yatırım kredileri ; Harmankart, tarımkmh, besicilik, spot, makine ekipman, arazi alım, traktör, konut v.b. kredi türleri ile hizmet vermekteyiz. Bu protokol ile Şubemizden max. 5 yıl vadeye kadar yılda bir ödemeli, düşük faizli hayvan alım kredi tesisi amaçlanmıştır.

Bu protokol kapmasında hayvan sayısını arttırmak amaçlı hayvan alım kredisi kullanmak isteyen Ziraat Odası’na kayıtlı üreticilerimiz Türk Ekonomi Bankası Ödemiş Şubemizden gerekli bilgi, belge v.s. edinebilirler. Ayrıca konu ile ilgili Ziraat Odası ve Bankamızca oda üyelerine mesaj yolu ile bilgilendirme yapılacaktır" şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi