Tire’nin Gökçen Mahallesi’nde çıkan tartışmanın sonu kanlı oldu. Çıkan tartışmada taraflardan biri silah çekmesi biri ağır 2 kişi yaralanmasını da beraberinde getirdi.

Gökçen Mahallesi Kahrat Meydanı’nda önceki gece saat 01:30 sularında  meydana gelen olay iddaya göre şöyle meydana geldi. Gürkan K. (28) ve Erhan K. (23)isimli kardeşler Kahrat Meydanı’nda aralarında daha önceden husumet bulunan İsmail O. (36) ile karşılaştı. Burada sebebi belirlenemeyen bir nedenle iki tarafın arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın şiddeti artınca İsmail O. yanında bulunan tabancayı çıkardı ve karşı taraftaki kardeşlerin üzerine doğru rast gele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu kardeşlerden Erhan K., elinden yaralanırken, ağabey Gürkan K. ise vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı mermilerle olay yerinde yere yığıldı.

Kısa sürede olayın meydana geldiği yere intikal eden jandarma ekipleri İsmail O.’yu gözaltına aldı. Öte yandan olay yerine kısa sürede ulaşan Tire 112 ambulansı ile Tire Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Çıkan silahlı kavgada yaralanan evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Gürkan K.’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı
Editör: Haber Merkezi