Kent ekonomisini canlandırılması ve bölge ürünlerinin tanıtılması için çalışmalar yürüten Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 23-26 Ekim tarihleri arasında yapılacak Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’ne katılımın en üst seviye olması için görüşmeler yapıyor.

Son yıllarda tarım ve hayvancılık kadar kentimiz ekonomisine büyük katkı sağlayan süs bitkileri ve fidancılık sektörü, Türkiye’de Ödemiş ismini söz ettirir hale geldi. Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği tarafından her yıl organize edilen Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nin 10.’su bu yıl 23-26 Ekim tarihleri arasında yapılacak.  Katılımın en üst seviyede olması için tanıtım çalışmaları hızla sürdüren Süs-Bir yetkileri, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bu bağlamda İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş Süs Bitkileri Birliği Başkanı Hüseyin Cabbar, Türkiye Süs Bitkileri Üretimi Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Altun, Süs-Bir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Candan, geçtiğimiz gün İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti. Ziyarette, bölgemizde süs bitkileri sektörü hakkında bilgiler verilerek, açılışa davet edildi. 

Editör: Haber Merkezi