Baharın gelmesini fırsat bilen okullar, Salı günleri Ödemiş’te açılan ,Salı Pazarında kermes düzenlediler. Ödemiş Belediyesi Salı Pazarı Kafeteryasının bahçesinde kurulan tezgâhlarda gıda satışı yapıldı. Ödemiş Anafartalar İlkokulu ve Ödemiş İlk Kurşun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile birliği, öğrenciler veliler düzenlenen kermese katkı sundular.

Minikler Kermeste satış yaptılar              

Anafartalar İlkokulu Okul aile birliği tarafından Salı pazarında düzenlenen kermeste Velilerin hazırladığı gıda ürünleri okul yararına satışa sunuldu. Düzenlenen kermese Okul Müdürü Orhan Pınartaşı, Okul Aile Birliği Başkanı Nergis Gerçeker öğretmenler ve veliler katıldılar.
Okul Müdürü Orhan Pınartaşı ; “Okulumuz yararına velilerimiz tarafından hazırlanmış olan gıda kermesi düzenledik. Okulumuzun minik öğrencilerimizde kermesimizde satış yaptılar. Okul Müdürü olarak, okulum adına kermesimize katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Okul Aile Birliği Başkanı Nergis Gerçeker ; “Okulumuz velileri ve Okul aile birliği olarak okulumuzun yararına bir kermes düzenledik. Öğrencilerimizde bu kermeste gıda satışına yardım ettiler. Velilerimiz Keşkekten satılan gıdalara maddi ve manevi olarak destek verdiler. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Liseliler Kermeste öncülük yaptılar
Salı pazarında kermes düzenlemiş olan bir başka okulda Ödemiş İlk kurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Lisesiler velileri tarafından hazırlanmış olan gıda ürünlerinin satışını açtıkları tezgâhta okulları yararına yaptılar. Ödemiş İlk kurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu kermese Ödemiş İlk kurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Taner Hamzaoğlu, Okul aile Birliği Başkanı Aysel Toprakhisar, Okul Aile Birliği üyeleri Hamit Bülbül, Ömer Korkmaz,  AK Parti Belediye Meclis üyeleri Halil Güler, İbrahim Seran; Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve Ak parti kadın kolları üyeleri katıldılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Toprakhisar ; “Okulumuzun yararına velilerimizin katkıları ile bir kermes düzenledik. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Ödemiş İlk kurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Taner Hamzaoğlu ; “ Okulumuz velileri tarafından hazırlanmış olan gıda ürünlerinin satışını Salı pazarında vatandaşlarımıza sunduk. Bizleri kermesimizde yalınız bırakmayan AK Parti teşkilatına çok teşekkür ediyoruz. Kermesimize katkı sunan herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

Haber:Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi