Cumhuriyet’in 91.yıldönümü Ödemiş’te büyük bir coşkuyla kutlandı. Ödemiş’te gündüz yapılan törenlerin ardından akşam da Ödemiş Belediyesi’nin organize ettiği fener alay ile devam etti.

 Fener Alayı Ödemiş Salı Pazarından başlayarak Hükümet Konağı önünde sona erdi. Fener Alayına başta Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılanlar Salı Pazarı ve törenin sona ereceği Hükümet Konagı’na kadar sloganlar atarak Cumhuriyet coşkusunu yaşadılar.

Belediye Başkanı Mahmut Badem daha sonra burada bir konuşma yaparak Cumhuriyet Bayramını kutladı. Badem, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91.yıl dönümü kutlu olsun. Bugün ne mutlu bizlere Cumhuriyetimiz 91yaşında ve nice yıllara. Önümüzdeki yıllarda çok daha coşkulu, çok daha görkemli Cumhuriyet Bayramlarını birlikte kutlayacağız. Katılımınızda dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Cumhuriyet sizlerin omuzunda yükselecek. Daha sonra törene katılan vatandaşlara lokma ikram edildi.

HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi