Ödemişte bulunan bayan kuaför işletmecilerine Pazartesi ve Salı akşamı Ödemiş Otogar Üstü Nikâh Salonu’nda Topuz eğitmeni Cengiz Korkucu ve Kesim Eğitmeni Fadıl Binici tarafından saç kesim teknikleri ve topuz teknikleri üzerine eğitim verildi. Eğitime, Ödemiş Kuaför ve Berberler Odası Başkanı Necati Gülgen ‘in yanı sıra Ödemiş,  Beydağ ve Tire ve Kuşadası’ndan hizmet veren Kuaförler katıldılar. Ege Bella Kozmetik firmasının öncülüğünde yapılan eğitime firmaya bağlı eğitmenler Cengiz Korkucu ve Fadıl Binici hizmet verip, kesim ve topuzla ilgili olarak püf noktalarını kuaförlere anlattılar.

İki gün süren eğitimin ardından Kuaförlere almış oldukları eğitimle ilgili olarak sertifika verildi. Necati Gülgen “Buraya eğitimcilerimiz geliyorlar ama şunu rica ediyorum sizlerden lütfen bu eğitimlere daha çok katılım sağlamak için katılımı daha da çok artırmamız gerekiyor. Bir daha ki etkinliklerimize yakınızda bulunan kuaför arkadaşları da haberdar ederseniz katılımın daha çok olmasını sağlarız. Ben katılımlarından dolayı Fadıl Binici ve Cengiz Korucu’ya katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Gülgen’in ardından sahneye gelen Fadıl Binici model üzerinde katılım kesim üzerine hem bilgi verdi hem de kuaförlere bu konuda eğitim bilgilerini aktardı.

Haber: Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi