Nazif HARUPÇU

 Ödemiş Belediye spor kulüp başkanı Halil Güler, “Özlenen bir takımı ortaya çıkartmak çabasındayız. BAL ligi bize dar gelecek”

İzmir Süper Amatör Lig’de 2014-2015 sezonuna hazırlanan, Ödemiş Belediyespor sezon öncesi çalışmaları için Ödemiş Belediye spor Ertuğrul Ormancı Tesisleri’nde tanışma yemeğinde buluştu.

Ödemiş Belediye spor Kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu yemekte Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kulüp Başkanı Halil Güler, futbolcular ve teknik heyet yeni sezona iddialı şekilde hazırlık yaptıklarını dile getirdiler.

Yemek öncesi futbolcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş sporlu gençlere güvendiklerini belirterek, Ödemiş Belediyespor’u başarıya taşıyacak bir yönetim oluşturulduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Mahmut Badem açıklamasında, “Takımımızın başına yılların Belediye Başkanlığı yapmış tecrübeli Halil Güler’i getirdik. Ve Başkanımız ile iddialı şekilde hazırlanıyoruz.

BAŞKAN BADEM, “Gönlüm daima kırmızı-lacivertli takımlar beraber”

 Ödemiş Belediyespor yönetimi, hocası ve futbolcularıyla yüksek hedeflere uçmaya hazır. Güzel bir hazırlık dönemi sonrası ligde de dolu tribünler önünde güzel galibiyetler alacağımızdan şüphemiz yok. Her zaman Ödemiş Belediye spor ’un arkasındayım. Gönlüm daima kırmızı-lacivertli takımlar beraber. Başkanımız ve yönetim güzel bir ekip hazırladılar. Ödemiş’te yüksek çıtayı beklentilere cevap verecek şekilde.

Ödemiş sporun arkasındayım. Başkanımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

KULÜP BAŞKANI GÜLER, “ÖDEMİŞ’İ İSTENİLEN SEVİYEYE GETİRMEK HEDEFİMİZ”

Kulüp Başkanı Halil Güler, “İşe önce tesisleri yenilemekle başladık. Hocamız ve futbolcularımız çok istekli. Aile havasında güzel bir ekip oluşturuyoruz. Ödemişlilerin özlediği futbol takımı yola çıktı. Takımımızın arkasında Belediye Başkanımız Mahmut Badem var. İyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum.  Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Cemal Hocayla bu sezon ve yönetimimizle uyum içerisinde Ödemiş Belediyespor’u en iyi yere getirmek hedefimiz. Bu sezon taraftarlarımızın da desteği ile daha da güçlü bir Ödemiş Belediye sporu taraftarımıza izletmek istiyoruz. Özlenen bir takımı ortaya çıkartmak çabasındayız. BAL ligi bize dar gelecek” dedi.

Yönetim kurulu üyesi İbrahim Seran’da, “Başkanımızın konuştuklarına katılıyorum. Ama önümüzde zorlu bir süreç var. Ödemiş’e ve Ödemiş spora hayırlı olsun “şeklinde konuştu.

Cemal Uğur, “Böyle yönetim ve böyle futbolcularla başarı uzak değil”

Ödemiş Belediye sporun yeni Teknik direktörü Cemal Uğur da açıklamasında, “Başta Belediye Başkanımızın sonuna kadar destek vereceğim sözü bizleri mutlu etti. Kulüp Başkanımız Sayın Halil Güler’de güzel bir ekibin hazırlanması konusunda bizlerin hep yanında oldu.

Ortaya güzel bir tablo çıkınca da Böyle yönetim ve böyle futbolcularla başarı uzak değil. Herkesin çevresinde birleşeceği, izlerken keyif alacağı, Ödemiş Belediyespor armasını gururla taşıyacak bir ekip oluşturuyoruz. Çalışmalarımızı en güzel şekilde gerçekleştirip hedefe yürüyen bir ekip olacağız. Takıma Ödemişli 6 ismin yanı sıra altyapıdan da 7 genci A takıma yükselttik. Dış transferde 9 futbolcu ile anlaştık.  5 futbolcunun hazırlık çalışmalarında denenmekte “dedi.

TANIŞMA YEMEĞİ OLDU

Basın Sözcüsü Ergin, “Sezon başlamadan Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız, yöneticiler ile futbolcuları tanıştırma ve kaynaştırma imkânı bulduk. Belediye Başkanımız yemeğimize katılarak onur konuğu oldu. Tesisleri sezon öncesi en iyi şekilde hazırladık. Ayrıca bu güzel akşam yemeğini hazırlayarak bize jest yapan Atom kebap Serdar’a teşekkür ediyoruz. Tesis sorumluları olarak Levent Ergin, Mahmut Sarıkaya, Ali Hadim, Kudret Özdemir ile birlikte burada Ödemiş’e yakışır bir çalışmayı hazırladık. Bunda Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’in katkıları büyük oldu. Kulüp Başkanımız Halil Güler’de öz verili şekilde yanımızda oldu” Güzel bir ekiple yola çıktık. Sezonda emin adımlarla lige doğru ilerleyeceğiz” dedi.

.

Editör: Haber Merkezi