Ödemişli 32 yaşındaki bir çocuk babası Aytuğ Eker ve 26 yaşındaki kardeşi Abdullah Eker ’in motor sporlarında elde etmiş oldukları Yunanistan başarısı, Ödemiş’te günün konusu oldu.
21-22 Mart’ta İzmir Ülkü yarış pistinde Türkiye motosiklet federasyonun tertip ettiği 600 cc C kategorisindeki yarışmada Abdullah Eker üçüncü olarak yarışmayı tamamladı. Ağabeyi Aytuğ Eker ise 600 cc B kategorisinde beşinci olmuştu.
Ödemişli kardeşler 12 Nisan’da yapılan yarışma için büyük bir çalışmanın içerisine girerek başarıyı ede etmesini bildiler.
Yunanistan’ın Serez kentinde yapılan motor yarışlarında, B kategorisine 3 kişi katılmış. Aytuğ Eker, yarışmada birinci gelerek yarışmayı başarıyla tamamlayıp, Ödemiş’in ismini Yunanistan’da duyurmanın mutluluğunu yaşadı. Abdullah Eker ise 14 kişinin katıldığı C kategorisinde üçüncü gelmiştir.
İki kardeş, aldıkları kupalarla yeni bir başarıya imza atarak Ödemiş’e döndüler. Eker kardeşlerin başarıları Ödemiş’te sevinçle karşılandı. 24 Mayıs’ta İzmir’de yapılacak motor yarışmaları için Eker kardeşler çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Haber: Ayşe AKYÜZ
Editör: Haber Merkezi