HABER: DİLEK AYVALI


Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, 24 Ocak’ta gerçekleşen ilçe kongresinin ardından seçim çalışmalarına start verdiklerini hatırlatarak, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldıktan hemen sonra seçim çalışmalarına başladık. Şu ana kadar ilçemizin kırsalındaki 29 mahalleye ulaştık. Sıkılmadık el sarılmadık insan bırakmadık. Geçtiğimiz hafta sonu Çeriközü Köyümüzde ilk defa düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldık. Efendimizin (S.A.V.) bize getirdiği Kur-an'ı Kerimi ve rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızı hediye ettik. Vatandaşlarımızın yakın ilgi ve güzel organizasyonu için çok teşekkür ederiz” dedi.

“Halkımızı kandırmıyoruz”

Tire Selçuk yolu üzerindeki mahallelerde gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların yoğun olarak bu yol üzerinde yaşanan kazalardan veryansın ettiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, “İktidar partisinin Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım tarafından, 2011 genel seçimi ve 2014 yerel seçimleri öncesinde Tire Selçuk yolu duble yol yapılma sözü verildi. 2014 yılında da çalışmanın başlayacağı defalarca basında söylendi. Ancak hala bu yol ile ilgili somut bir şey görmek mümkün değil. Vatandaşlarımız bu yol ile ilgili tedirginlik yaşıyor. Vatandaş, her şeyin net olmasını istiyor. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerçekleştirmeyeceğimiz projelerin sözünü verip halkımızı hiçbir zaman kandırmıyoruz. Bu yolun yapılmaması sonucu ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, öksüz ve yetim kalan insanlarımızın acısını paylaşıyoruz. Görünen o ki bu yanlışı düzeltmek Allah’ın izni, vatandaşlarımızın teveccühü ile MHP iktidarına nasip olacaktır” şeklinde konuştu.

“Çözülme süreci MHP ile son bulacak”

Çözüm süreci ilgili olarak da konuşan Başkan Duran, “İktidar partisinin kendi icadı olan çözüm sürecini ve ana muhalefet partisinin çözüm sürecine olan tutumunu da konuştuk halkımızla. İktidarın çözüm süreci olarak adlandırdığı ana muhalefet partisi CHP’nin bıyık altından gülümseyerek seyrettiği, bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak çözülme süreci olarak nitelendirdiğimiz bu süreç, MHP iktidarı ile son bulacak ve terörle müzakere yerine mücadele başlayacaktır” dedi.

“Üye sayısı 1000’e ulaştı”

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, partinin üye sayısının Tire’de yaklaşık bin kişiye ulaşıldığını vurgulayarak, “Partimize ilgi büyük. Kongremizden sonra üye çalışmaları ile de görevli arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürdü ve üye sayımız yaklaşık bin kişiye ulaştı. Halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Duran ayrıca mevcut parti binasından taşınma hazırlığı içinde olduklarını belirterek, “Önümüzdeki hafta, Yeni Mahalle Enstitü Caddesi No: 7 Kat: 1 adresine taşınıyoruz. Telefon numaramızı da değiştirdik, yeni numaramız 0.232.500 1969. Telefon numaramızın son 4 rakamı partimizin kuruluş tarihi” dedi.

Editör: Haber Merkezi