Kore gazisi İbrahim dedeye tekerlekli sandalye hediye edildi

Ödemiş’te oturan Kore Gazisi İbrahim Demirel’e asker ve polis sahip çıkarak tekerlekli sandalye aldı.



Atatürk Mahallesi Karanfil Sokak No 18’de oturan Kore Gazisi İbrahim Demirel (86)’ya bundan bir süre önce ziyaret eden Ödemiş Garnizon Komutanı Per. Binbaşı Hasan Yüzüak’a ziyareti esnasında 1 tane tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu talep etmiş ve Binbaşı Yüzüak’ta, Kore gazisinin bu talebini karşılayacağını ifade etmişti.



Aradan geçen kısa sürede Garnizon Komutanı Yüzüak, Ödemiş Emniyet Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu mavi kapak kampanyası ile alınan tekerlekli sandalye dün Emniyet Müdürlüğünün önünde düzenlenen törenle Kore Gazisi İbrahim Demirel’e teslim edildi.



Tekerlekli sandalye teslim törenine Garnizon Komutanı Per. Binbaşı Hasan Yüzüak, Emniyet Müdürü Okan Kestek, Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Çalışkan, Jandarma personeli ve destekli büro amirliği polisleri, Kore gazisi İbrahim Demirel ve eşi Rukiye Demirel katıldı.



Per. Binbaşı Hasan Yüzüak şunları söyledi, “Kore gazisi İbrahim amca ileri yaşı nedeniyle yürümekte zorlandığı için bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Kendisinin bu talebini Ödemiş Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Büro amirliğinin sürdürmüş olduğu mavi kapak kampanyaları kapsamında tekerlekli sandalye temin edildi. Emniyet Müdürümüz Okan Kestek ve toplum destekli polislerimizin katkıları ile bugün Kore gazimize tekerlekli sandalyesini teslim ettik ”dedi.



Kore gazisi İbrahim Demirel’de konuşmasında, “Değerli komutanımızdan talep ettiğim tekerlekli sandalyeye bugün kavuştum. Benden ilgilerini esirgemeyen Komutanımıza ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu zor günümde yanımda oldukları için çok mutluyum” dedi.



Haber: Nazif HARUPCU

Editör: Haber Merkezi