Küçükmenderes Havzası Tarih ve Doğa Katliamına Hayır Platformu Üyeleri ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor ve gittikleri kurum ve kuruluşlardan destek istiyorlar. Bu amaçla dün yerel basın mensuplarını ziyaret eden Havza Plat üyeleri ardından Ödemiş Muhtar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Ödemiş Eczacılar Odası Temsilcisi Semra Sever, Ödemiş Bijutericiler ve Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz ve Radyo Remix Sahibi Rasih Bozulu’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerdeki görüşmelerde tam destek alan Havza Plat üyeleri kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ettiler. Kurum ve Kuruluş temsilcileri konuyla ilgili olarak şöyle konuştular:
Ödemiş Muhtarlar Odası Başkanı Nihat Savuran ; “Havza Plat üyesi arkadaşlarımıza bizlerde destek veriyoruz. Ödemişte yaşayacak olan bizleriz bu yüzden doğamıza ve doğal yaşamımıza sahip çıkmak zorundayız.
Ödemiş Eczacılar Odası Temsilcisi Semra Sever ; “Bizde Ödemişli sağlıkçılar olarak insan sağlığına zarar verecek ne varsa onun karşısındayız. Havza Plat üyelerine Ödemişli eczacılar olarak desteğimiz tamdır.
Ödemiş Bijutericiler ve Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz ; “Ödemiş için ne yapılması gerekiyorsa onun yanındayız. Ödemiş’te gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras doğamızdır. Bizimde arkadaşlarımıza desteğimiz tamdır.”
Radyo Remix Sahibi Rasih Bozulu ; “Doğa katliamına bizde yerel radyo kuruluşu olarak karşı çıkıyoruz. Ödemiş’te yaşayacağımız temiz doğa gerekli bizlere altın değil.”

 

 

 

Editör: Haber Merkezi