Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci eski futbolculardan Ödemiş’ in “1 numarası”, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy’ u makamında ziyaret etti. 

Ödemiş Belediye Spor Kulübünün ilk kalecisi olan Köksoy anılarından bahsederek, Ödemiş Belediye Spor Kulübünün hangi şartlarda kurulduğunu anlattı. Kendi zamanlarındaki futbol anlayışı ile şimdiki zamanın futbol anlayışını anlattı. Fedakarlığın ve vefa borcunun günümüz futbolunda azalmasından duyduğu üzüntüyü belirtti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Cafer Cebeci Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün hizmetlerini ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerini anlattı. Tüm Ödemişlilerin, kamu kurum ve kuruluşların, Ödemişli esnafın ve bilhassa meslek odalarının Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün hizmet ve projelerine destek olmalarını istedi. Ödemiş’te sporun gelişmesinin birlik ve beraberlikten geçeceğini ifade etti.

Hizmet ve gayretlerindeki hedefin, geleceğimizin asıl sahipleri olan gençlerimizin olduğunun önemini belirtti. Ayakkabıcılar Odası Başkanı Köksoy, gençlerin ve bilhassa sporcuların her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ziyaretinden ve spora emeği geçen birisi olarak hatırlanmanın güzel olduğundan duyduğu memnuniyeti belirterek Cebeci’ye teşekkür etti. Destek ve yardımlarından dolayı teşekkür eden Cebeci’de İlçe Müdürlüğüne Köksoy’ u davet etti.

 

Editör: Haber Merkezi