HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş iş dünyasının ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden İş adamı Halil Deveci, Tarım ürünlerinin olmazsa olmazı olan Zirai İlaç, Tohum ve diğer tarım ürünlerinin önemli destekçisi olan gübre ürünlerinin satışı konusunda uzun zamandır düşüncesinde olan işyerini Cumartesi günü hizmete soktu.

Atatürk Mahallesi, Atatürk caddesi BP benzin istasyonu karşısında Cumartesi günü hizmete giren Deveci Tarım mağazasının açılışına Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Emniyet Müdürü Okan Kestek, Gıda Tarım İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, Müftü Mustafa Bilgiç, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ali Hadim, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi partilerin temsilcileri, İş adamları, esnaflar ve çok sayıda kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Açılışta Müftü Mustafa Bilgiç dua yaptı. Ardından Kaymakam Celil Ateşoğlu yaptığı konuşmasında, “Ödemiş’e geleli 6-7 ay oldu. Ödemişi ve Ödemişlileri çok sevdim. Kentimiz gerçekten güzel bir şehir. Burada olmaktan mutluyum. Buradan aldığım huzur artarak devam edecek. Bu kısa sürede tanıdığım değerli insanlardan bir tanesi de Halil bey.

Onu Süt Birliği Başkanı sıfatı ile, Belediye Meclis üyesi sıfatıyla ve bir çok ayrı sıfatıyla iyi bir aile reisi, İyi bir baba ve her yönüyle güzel bir insan olarak tanıdım. O bugün yeni bir kapı açıyor kendisine. Yeni bir ticaret kapısı açıyor. Yapmış olduğu ekonomik faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Kendisi için ve güzel Ödemiş için hayırlara vesile olacak.

Ben kendisini kutluyorum ve tebrik ediyorum. Bu güzel müessese de çalışacak olan insanlarla beraber hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Dua ve konuşmaların ardından İşyeri açılışı protokol üyeleri ile birlikte kurdelesi hayırlı uğurlu olsun temennisi ile kesildi. Gelen konuklara çeşitli 
Editör: Haber Merkezi