Doğup büyüdüğü toprağın Cumhuriyet Halk Partili üyelerinden Çılı’ya tam destek.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı M. Levent Çılı, önseçim öncesi görüşmelerine ve ziyaretlerine devam ediyor. Küçük Menderes Havzası’nda ziyaretlerini sürdüren Çılı, önce doğduğu ve büyüdüğü Kiraz sonra Ödemiş, Beydağ, Tire, Bayındır ilçe örgütlerine giderek partililerle bir araya geldi. 
Kiraz’da ilçe binasında toplanan üyeler,  büyük bir coşkuyla karşıladıkları Çılı’ya desteklerinin tam olduğu söylediler.  Çılı gibi genç, dinamik bir adayın kendilerini en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren partili üyeler “ Partimizde birbirinden değerli aday adaylarımız mevcut. Gönül isterdik ki hepsi aday olsun. Ama içlerinden seçim yapacağız. Sosyal Demokrat bir ailenin evladı olarak hiçbir zaman çizgisini bozmamış, ilçe ve il de kendisine verilen görevleri layıkıyla yerine getiren bir aday adayı. Hiçbir zaman partisi ve üyelerini ihmal etmemiştir. Hem tarım ve hayvancılık yapan, hem de sanayici olarak sorunlara ve çözüm kaynaklarına hakim biri. Seçildiği takdirde hem partimize hem de Türkiye Cumhuriyeti’ne büyük katkıları olacağı inancındayız.”

Gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Levent Çılı, “Eşitlik, kardeşlik, dayanışma ve sosyal adaletin ön planda olduğu bir iktidarı Türkiye’ye kazandırmak en büyük hedefimiz.  Buda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile gerçekleşecektir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı bölgede ön seçime girmek beni onurlandırmıştır.  Kendisi listelerde birinci çıkacaktır. Bende siz değerli üyelerimizin tercihleri ile seçilsem de seçilmesem de partimizin iktidarı için çalışmaya, vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğim” dedi.
Editör: Haber Merkezi