Bayındır CHP İlçe Başkanlığı tarafından Bayındır'a davet edilen Radyo programcısı ,şair, yazar  ve  Türkiye’nin ilk Duygusal Standupçısı Ömer Köroğlu Bayındırlı hayranlarıyla buluşup unutulmaz bir gece yaşattı.

Geceye katılımdan memnun kaldıklarını belirten CHP Bayındır İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan “ Hiç Kimse bir gülümsemeyi satın alacak kadar zengin değildir. Ama gözyaşı akıtacak kader ucuzdur” diyerek açılış konuşmasına başlayan Özbuldan “Dünyada çocukların öldürüldüğü, insanların mutsuz edildiği bir sistemin içinde ilçe olarak bizde bu kötü gidişe şahit oluyoruz. Bu vahşi kapitalizmin sonuçlarına karşı örgüt olarak dik durup mücadele veriyoruz. Zaman zamanda sosyal projelerde Bayındır insanlarını bir günlükte olsa bir araya getirip kaynaştırıp mutlu olmasını istedik. Yaşasın Demokrasi, Yaşasın Barış, Yaşasın Sevgi, Yaşasın Kardeşlik …”

Ömer Köroğlu sahneye çıkmadan önce orkestrası tarafından izleyiciler muhteşem bir müzik şöleni sunuldu. Köroğlu’nun sahne almasının ardından şiir, hikâye ve müzikle dolu bir gece yaşandı. Program sonunda Köroğlu ve izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Bayındır CHP İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan Ömer Köroğlu’na plaket ve çiçek takdiminde bulundular. Gecenin sonunda çalınan 10.yıl Marşı ile coşan izleyiciler Köroğlu ve ekibini ayakta alkışladılar.

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Ömer Köroğlu “Bayındırlı izleyicilerimle buluşup güzel bir gece yaşadık. Ben sizlerle olmaktan çok mutlu oldum. Keyifli bir gece yaşadım. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.”  

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi