Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in 28 Ekim tarihindeki doğum günü,  sürpriz doğum günü kutlamaları ile yapıldı.

Başkan Badem’e ilk doğum günü sürprizi Ödemiş Belediyesinde, Belediye çalışanları tarafından yapıldı. Hazırlanan pasta ile başkanın doğum günü kutlandı.

Bir başka doğum günü sürprizi de Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve Belediye meclis üyelerince yapıldı.

Başkan Badem’e Kahve diyarında Kaymakam Celil Ateşoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve partililer tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.

Başkan Badem’e bir başka doğum günü sürprizi de Yerel Güç Gazetesinde yapıldı. Gazetemizin sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilek Acar Özdemir doğum günü pastası hazırlayarak, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i, özel bir röportaj yapmak üzere Yerel Güç Gazetesine davet etti.

Burada önceden hazır bekleyen eşi Nevin Badem, Ak Parti İlçe başkanının eşi Sevim Hadim, Belediye Meclis üyesi Özlem Katırcı, Gazetemizin İmtiyaz sahibi Hatice Acar Çavdar, Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri, Başkan Mahmut Badem’e sürpriz yaparak ellerinde doğum günü pastası ile karşıladılar. Başkan Mahmut Badem bu jest karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sürpriz dediğin işte böyle olur diye mutluluğunu ifade etti. Doğum günü sürprizine Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve Başkan Yardımcısı Yerel Ajans ortağı Ersin Duraklı'da iştirak etti.

 

Editör: Haber Merkezi