Kaymakam atamaları kapsamında İstanbul’un Eyüp İlçesine tayini çıkan Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’e futbol oynadığı takım arkadaşları tarafından son jübile maçında sürpriz yaparak pasta ile kutlama yaptılar.

Karayolları 21. Şube şefliği bahçesinde bulunan Halı sahada Ödemiş’in protokolünce oluşturulan futbol takımında uzun süredir top koşturan Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’e takım arkadaşları 10 dakikalık molada, Futbol sahası bulunan büyükçe pasta getirerek üzerinde mumları bulunan pastayı üfleterek sürpriz yaptılar.

Bu sürpriz karşısında çok duygulanan Kaymakam Abdullah Dölek şunları söyledi, “Ödemişlilere selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu güzellikleri Ödemiş’te yaşadık. Ödemiş’e sonsuz teşekkür ediyorum. İstanbul Eyüp’te Ödemişlilere kapımız sonuna kadar açık. İstanbul’da Ödemiş’in temsilcisi olacağız. Ödemiş’i hiçbir zaman unutmayacağım. Buradan çok şeyler öğrendim” dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve pastadan ilk dilimleri keserek önce basın mensuplarına ikram etti.

 

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi