20-24 Ekim tarihlerinde Antalya’da düzenlenen İnternational Altın Makas Saç ve Güzellik Yarışması ve Eğitimine misafir konuk olarak katılan Ödemişli Kuaför Merve Coşkun Keskin biranda Kuşadası Cadde Akademi Salon Sahibi Nabi Erkarakaşoğlu’nun ısrarları neticesinde yarışmaya katılarak Ödemiş’e birincilik ödüllü ile döndü.

Antalya da dört günlük eğitim sürecinde, Türban Eğitmeni Hidayet Uluğ, Topuz eğitmeni Muhittin Yuşan, Cem Ardıç, Kesim Eğitmeni Fadıl Binici, Ufuk Çatıkkaş, Makyaj Eğitimi  Z F C Kozmetik Fantastic Hair Team Clup Nusret Harnupoğlu , İzzet Ezici, Muzaffer Kaya tarafından, verilen 4 günlük eğitim ardından 3. günü yapılan yarışmada Fantazi Topuz dalında birinciliği Ödemiş’e taşıdı.

Ödemiş’te uzun yıllar hizmet veren Derya Kuaförün kızı olan Merve Keskin yarışmada duyduğu heyecanı ve Ödemiş’e ödül getirmenin mutluluğunu gazetemizle paylaştı.

Merve Keskin “Misafir olarak gittiğim yarışmada yarışmacı oldum. Yarışmaya katılmam konusunda Kuşadası’nda Cadde Akademi sahibi Nabi Erkarakaşoğlu’nun ısrarı sonucunda yarışmaya katılarak birincilik ödülü almaya hak kazandım.4 günlük bir eğitim sonucunda gala gecesinde sonuçlar açıklandı. Topuz, Türban, Kesim, Makyaj üzerine eğitime tabi tutulduktan sonra fantezi topuz dalında birincilik ödüllünü almaya hak kazandım. Genç yaşta birincilik ödüllü almanın haklı gururunu yaşıyorum. Organizasyon ve eğitim düzenleyen dünya çapında çeşitli birincilik ödülleri kazanmış olan Karakaşoğlu ve beni büyütüp yetiştiren annem ve babam Derya-İsmail Coşkun’a teşekkür ediyorum.”

    

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi