Haber: Ahmet ŞENKİ


Tire’nin lider firmalarından Lider Balıkçılık dün tezgâhlarını çeşit çeşit balıklar ile Tireliler için doldurdu.

İşletme sahibi Deniz Bengi, balık av sezonunun başlamasının ardından balık çeşitliliğinde ve satışlarında gözle görülür bir artış yaşandığını söyledi. Tireli vatandaşlara uygun fiyatta balık çeşitleri sunmaya çalıştıklarını kaydeden Bengi, “Tezgâhımızda hamsi, sardalye, levrek, çupra, karides, kalamar, yerli uskumru, orkinos, barbun, tekir, kopez, palamut, tavuk balığı ve lidaki çeşitlerimiz var. Bu sene geçtiğimiz yıllara göre denizdeki balık veriminin daha iyi olacağını düşünüyoruz. Balık sezonu hayırlı ve bereketli olsun. Sezonun bol balıklı olmasını diliyoruz. Bütün insanlarımızın rahatlıkla ulaşabileceği en güzel yiyecek maddesi olan en ucuz ve en iyi balığı bol bol tüketebilmelerini ümit ediyoruz” dedi.

SALI VE CUMA MANGAL GÜNÜ

Tire Salı Pazarı’nda en çok satılan balık çeşidinin hem fiyatının ucuzluğu hem de tazelikleri nedeniyle hamsi ve sardalye olduğunu ifade eden Lider Balıkçılık İşletmecisi Deniz Bengi, Tireliler için hamsi ve sardalye balığını 5 TL’den sattıklarını ve alışverişlerden oldukça memnun olduklarını söyledi.

25 yıldır Tirelilere kaliteli ve uygun fiyata balık sunan Deniz Bengi, balık çeşitlerinde Tire’de önde gelen isimler arasında. Lider Balıkçılık 14 kişilik çalışanı ile merkez ve şubeleri ile Tire’de hizmet veriyor. Lider Balıkçılık ayrıca Salı ve Cuma günleri mangalda balık pişirme ile de vatandaşın hizmetinde.

Editör: Haber Merkezi