Haber: Dilek Kart



Tire’nin bayanları ticaret hayatında bizde varız diyerek yeni iş yerleri açmaya devam ediyor. Dün açılışı gerçekleştirilen Moda Life’ın iş yeri sahibi Tuğba Görgün de başarılı iş kadını olmaya aday.

Kaliteli bayan giyimin yeni adresi Moda Life da seçkin markaların yepyeni tasarımları bir arada yer alıyor.

İş yerinin açılışını yapan Tire Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, başarılı iş kadını olmaya aday olan Tuğba Grgün’e iş yerinin hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileyerek kurdeleyi kesti.

SADELİK VE ŞIKLIK BİR ARADA

Çeltikcoğlu ve beraberindeki heyet iş yerini gezdikten sonra açılış töreninden ayrılırken, açılışa katılan diğer konuklara ikramlar sunuldu.

Genç iş kadını Tuğba Görgün konuklarıyla tek tek ilgilendi ve bayanların tarzlarına uygun kıyafetleri önerdi. Görgün, bayanların yaklaşan kurban bayramında zarif ve şık olmaları için Moda Life’a uğramalarının yeterli olacağını söyledi.

Moda Life’ta iş hayatındaki kadınların tercih edebileceği pantolon, ceket, elbise, etek ve takımlar yer alırken iş yerinden içeri girdiğiniz andan itibaren sadeliğin ve şıklığın bir arada olduğunu fark etmeniz an meselesi.

Editör: Haber Merkezi