Haber: Ayşe AKYÜZ

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesinde, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Öykü Pide, Çorba ve Kebap Salonu’nun ilginç öyküsü bir Cuma namazı çıkışında başlamış. Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, çeşitli işletmelerde çalışan Öykü pidenin ortaklarından İlhan Gülen ve Ortağı Arif Bacaklıoğlu 8 yıl Çavuşoğlu pastanesinde pasta ve tatlı ustalığı üzerine hizmet vermiş. İki ortak bir Cuma namazı çıkışında, Efe toplu konutlarda boş olan dükkânı görüp, efe konutta ihtiyacı karşılayacak bir Pide, Çorba ve Kebap Salonu açmaya karar verirler.
Öykü Pide Çorba ve Kebap Salonu pide ve çorba çeşitlerinin yanı sıra öykü special olarak adlandırdıkları işletmelerine özgü tatlı çeşidini müşterilerinin beğenisine sunduklarına belirten İşletme sahipleri İlhan Gülen ve Arif Bacaklıoğlu “ İki ortak bir Cuma namazı çıkışında görüp beğendiğimiz dükkân da ne yapabiliriz? Diye düşündük. Daha sonra aklımıza efe konutta bir pide ve kebap salonun olmadığını gördük. Burada bir Pide Çorba ve Kebap salonu açmaya karar verdik. Uzun bir çalışmanın ardından Kandil ve Cuma namazını bir araya getirerek, açılışımızı gerçekleştirdik.”
Uzun süren dostluğumu iş hayatında birleştirdiklerini belirten İlhan Gülen ve Arif Bacaklıoğlu “Ben işletmenin ortaklarından Arif Bacaklıoğlu uzun yılar Çavuşoğlu pastanesinde pasta ve tatlı ustası olarak çalıştım. Tecrübelerimi burada artırarak, kendi iş yerimde bu tecrübelerimi menümüze yansıtarak müşterilerimin beğenisine sunuyorum. İşletmenin ortağı İlhan Arif olarak uzun yıllar süren dostluğumuzu iş yaşamına taşımaya karar verdik. Bu işletmeyi açmış olmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. Öykü Pide Çorba ve Kebap Salonunda kurmuş olduğumuz ekibindeki çalışma arkadaşlarımızla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Öykü Pide Çorba ve kebap salonu olarak Ödemişli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Tüm halkımızı ürünlerimizi tatmak üzere bekliyoruz. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.”
 
Editör: Haber Merkezi