Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitim yönetmeliği’nin 72.Maddesi gergince ustalık belgesine sahip olup, çırak, kalfa ve öğrencilerin iş yerindeki eğitiminden sorumlu mesleki eğitim tekniklerini bilen ve uygulayan kişileri yetiştirmek üzere 11/Ağustos ve 15/Eylül/2014 tarihleri arasında usta öğretici iş pedagoji kursu açılacak.

Kurslar hakkında bilgisini veren Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çamlıca ustalık belgesine sahip ustalar hafta 2 gün 4 saat olmak üzere eğitim vereceklerini belirti.

Çamlıca “Kursumuzda farklı mesleklerde, ustalık belgesine sahip Ustalarımızın için hafta iki gün Pazartesi ve Perşembe günleri 18.00 ile 21.00 Saatleri arasında 4 saatlik bir eğitim verilecektir. Çırak öğrencilerin Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıtlarında istenilen Usta Öğretici Belgesi için Usta Öğretici kurslarına müracaatların sürekli olarak devam ettiğini yeterli sayının oluşması durumunda yeni kursların açacağız. Ayrıca çırak kayıtlarımız halen devam etmektedir. Bunun yanı sıra Hijyen kursu eğitimleri okulda devam etmekte olup, müracaatlar alınmaya devam edilmektedir.”

 

 

 

Editör: Haber Merkezi