Haber: Zülal KALABAS 



Ödemiş Kadın Kooperatifi ile Halk Eğitim Müdürlüğü ortak bir çalışma başlatarak birlikte yeni açmak istedikleri kurslar için bir protokol imzaladılar. Dün İmzalanan protokol çerçevesinde; ortak bir çalışma içerisinde bulunacak olan her iki tarafta çalışmalara zaman kaybetmeden başlayacaklar.

Ödemiş Kadın Kooperatifi ile Ödemiş Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokole göre beş adet kurs açılması planlanıyor. Açılması planlanan kurslar içinde, özel gün ve nikâh şekeri yapma kursu, iğne oyası kursu, takı kursu ve yemek kursu yer almakta.

 

On iki kişi başvurduğunda kurslar aktif hale gelecek

Kursların açılması için tam on iki kişinin başvurması yeterli olacak. Başvurular halk Eğitim merkezine yapılacak. Kayıt için belli bir süre tasarlanmadığı,  kişi sayısı tamamlandığında kursların aktif hale geleceği belirtildi. Kurslar için eğitim kısmı Ödemiş Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanırken, kursların gerçekleştirileceği ve faaliyet göstereceği yer ise Ödemiş Kadın Kooperatifi tarafından temin edilip yer belirtilecek.

Bunun dışında kurslarda kullanılacak olan tüm malzeme ve ekipman Ödemiş Kadın Kooperatifi tarafından sağlanacak olup, kişiler uygun maliyette uğraş sahibi olacaklar.

Editör: Haber Merkezi