2014 -2015 Eğitim Öğretim yıllı açılışı Ödemiş Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreniyle başladı. Düzenlenen açılış törenine Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek,  Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel öğretmen ve öğrenciler katıldı. Tören çelenk sunumunun ardından  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Hükümet konağı önündeki çelenk koyma töreni son bularak  50 .yıl  Ortaokullunda İlköğretim haftası kutlamaları ile devam etti.

50.Yıl ortaokulunda yapılan kutlama etkinliği 50.Yıl Ortaokullu Osman Göksel’in komutları ve Müzik Öğretmeni Cem Aslan eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Etkinliğin Sunuculuğunu 50.ortaokulu Türkçe öğretmeni Hasan Okumuş tarafından yapıldı. Ardından 50.Yıl Ortaokullu Müdürü Hasan Poyraz tarafından açılış Konuşması yapıldı. Poyraz “Okul yaşamı insan hayatının en önemli aşamasıdır. Bu aşamada okulumuzda, amacımız öncelikle Atatürk inkılap ve  ilkelerine bağlı ,Türk milletinin ,milli ,ahlaki ,insani  manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ;ailesini,vatanını,milletini seven;ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmektir.2014-2015 Eğitim ve Öğretim yıllının tüm öğrencilerimize ,öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni  ediyorum.”

Poyraz’ın konuşmasının ardından 50.yıl ortaokullu öğrencisi Bilge Yenier tarafından ilköğretim haftasının önemiyle ilgili konuşmasının arından, 8 sınıf öğrencileri ana sınıfına yeni başlayan minik öğrencilere hoş geldin çiçeği sundular. Çiçek sunumunun ardından Eğit Beni okulum şiiri 50.yıl ortaokulu öğrencisi Gökçe Mazaz tarafından okunurken; İlköğretim Haftası şiiri de 50.yıl ortaokullu öğrencileri Gökay Uygun ve Ceren Özben tarafından seslendirildi. Şiirlerin okunmasının ardından Halk Oyunları öğretmeni Seher Apaydın tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi 50.Yıl Ortaokullu öğrencileri tarafından gösterildi.Son olarak program 50.Yıl Ortaokulu Müzik Öğretmeni Cem Aslan ve öğrencilerinin seslendirdiği günümüz popüler şarkılarından oluşan mini konserle son buldu.

Editör: Haber Merkezi